Alarmsysteem

Bescherm op professionele wijze je eigen woning en eigendommen met een alarmsysteem met IP camera. Dankzij ons draadloos alarmsysteem is je woning altijd beveiligd. Dankzij de koppeling met je smartphone krijg je direct een melding als het toch fout gaat. Je wordt meteen gewaarschuwd als een inbreker voor je deur staat. Een professioneel alarmsysteem is de ideale oplossing als je woning voortaan professioneel wilt beveiligen tegen inbrekers. De slimme alarmsystemen van vandaag de dag zijn gekoppeld aan je eigen telefoon. Dit betekent dat je direct een melding krijgt als er iets misgaat. Het zorgt natuurlijk een veilig gevoel als je op de hoogte gehouden wordt wat er thuis gebeurt als je zelf van huis bent. Daarbij kan je altijd de beelden van de IP camera bekijken. Bijvoorbeeld als je even wilt zien of je huis er nog veilig bijstaat tijdens je vakantie.

Alarmsysteem aansluiten op locatie

Het enige waar je een beetje tegenop kijkt is het aansluiten van een alarmsysteem op locatie. Je bent geen ICT expert en je hebt nog nooit zelf beveiliging geïnstalleerd in je woning. Gelukkig hoeft dit ook helemaal niet dankzij ons handige plug & play systeem. Het installeren is binnen vijf minuten geregeld en stelt niet veel voor behalve even de stekker in het stopcontact doen. Dankzij de bewegingssensoren is je alarm direct actief en wordt je gewaarschuwd als er iemand probeert binnen te dringen. Eventuele belagers worden direct gewaarschuwd met een sirene. Kortom niemand komt meer zomaar binnen dankzij je IP camera met alarmsysteem. Je bent voortaan altijd op de hoogte van de situatie bij je thuis terwijl je zelf lekker op vakantie bent.