Privé detective

Het kost vaak veel tijd om uit te zoeken wie u in dienst wilt nemen. Een nieuwe werknemer wilt u voor 100% kunnen vertrouwen. Daarbij wilt u niet alleen betrouwbaar personeel, maar ook graag iemand die de functie goed aan kan. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kandidaat met een pre-employment screening. Het wordt steeds gebruikelijker dat een privé detective wordt ingeschakeld om een kandidaat te screenen. U wilt tenslotte graag weten wie u in huis haalt voor u het nieuwe arbeidscontract tekent. Met een uitgebreide pre-employment screening kan u precies achterhalen wie u voor u heeft voor u het contract tekent. Wij zorgen ervoor dat u de verborgen informatie krijgt zoals een werkverleden, diploma’s etc. We kunnen zelfs voor u achterhalen wie iemand op social media is en waarom iemand in het verleden ontslagen is.

Privé detective zoekt alles voor u uit

U kan pas echt een weloverwogen keuze maken als u weet wie er voor u zit. Een privé detective kan u helpen om alles voor u uit te zoeken. Samen gaan we aan de slag om een kandidaat volledig te screenen, zodat u er een beter beeld van heeft. Samen gaan we voor u uitzoeken wie iemand echt is voor u iemand in dienst neemt. 80% van de cv’s zijn namelijk voorzien van een leugen. Dit betekend dat u wel zeker wilt zijn dat de kandidaat wel zo geschikt is als u denkt. Uiteraard helpen we u hier graag mee met een professionele screening. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.