observatie onderzoek

Helaas is het in Nederland vrij eenvoudig om iemand af te luisteren. Zendertjes zijn goedkoop te bestellen in China en worden zelfs gratis naar Nederland verzonden. Nederland staat niet voor niets in de top 3 waar het meeste wordt afgeluisterd van allemaal. Als je zelf slachtoffer geworden bent van afluisteren, dan wordt je hier niet vrolijk van. Je kan er ook weinig tegen doen behalve afluisterapparatuur opsporen en laten verwijderen. Gelukkig helpen we je hier graag bij met een professioneel onderzoek op locatie. We helpen graag met afluisterapparatuur opsporen en zoeken de zendertjes die in je woning verstopt zijn. Hier maken we ook nog eens een officieel rapport van op. De bewijslast kan je gebruiken tijdens een officiële rechtszaak. Ideaal als je een dader wilt aanpakken! Twijfel niet en bel direct als je het vermoeden hebt dat je afgeluisterd wordt.

Observatie onderzoek laten uitvoeren

Als werkgever kan je op een punt komen dat je eigen personeel niet meer vertrouwt. Je bent bang dat je personeel je oplicht of diefstal pleegt. Dit is een vrij grove beschuldiging en je kan hier niets mee zonder bewijzen. Gelukkig kan een observatie onderzoek uitkomst bieden. De uitkomst van het onderzoek kan laten zien of een personeelslid inderdaad schuldig is aan diefstal. We gaan je personeel een tijdje schaduwen en eventueel camera’s ophangen om alles vast te leggen. De bewijslast wordt na afloop in een discreet rapport gepresenteerd. Dankzij de bewijslast kan je actie ondernemen en zelfs een ontslagvergunning aanvragen. Twijfel vooral niet langer en laat een observatie onderzoek uitvoeren.