Afluisterapparatuur opsporen

Afluisteren komt veel vaker voor dan de meeste mensen denken. Een boze buurman kan al besluiten om je te gaan afluisteren. De gevolgen voor je privacy zijn vaak groot. Natuurlijk wil je het niet meemaken dat de buurman alles afluistert wat er in je huis gebeurt. Maar niet alleen privé zien we regelmatig dat er in Nederland afgeluisterd wordt. Bijvoorbeeld ook op het werk door de concurrent, zodat ze je telkens een stap voor kunnen zijn. Helaas zijn de zendertjes eenvoudig online te bestellen en te verstoppen. Het vinden van een zendertje kan bijna onmogelijk zijn. Gelukkig kunnen wij helpen met afluisterapparatuur opsporen en de zendertjes snel vinden. Je kan zo direct actie ondernemen om de zendertjes terug te halen. Wij helpen graag met afluisterapparatuur opsporen.

Observatieonderzoek bij alimentatie zaak

Het betalen van alimentatie is ontzettend vervelend. Helemaal als je er jarenlang mee bezig bent. Het kost veel geld en je vindt het niet bepaalt prettig om het elke keer te betalen. Vervolgens hoor je ook nog eens dat je ex het geluk bij iemand anders gevonden heeft en samenwoont. Officieel hoef je nu niet meer te betalen. Maar de rechter wil dat je met officiële bewijslast komt. Alleen hoe ga je hier aankomen? De politie gaat je hier tenslotte niet mee helpen. In dit geval kunnen wij je helpen met een observatieonderzoek. We helpen je graag om personen te observeren en uiteindelijk bewijzen te verzamelen die je bij de rechtbank kan gebruiken. Een observatieonderzoek kost geld, maar dit heb je al snel weer terugverdiend als je geen alimentatie meer hoeft te betalen. Schakel ons daarom direct in voor een onderzoek!